Amazon’un söylentiye 3D Smartphone Radikal E-Ticaret Mayıs Değişim

By | 20 Nisan 2014

 

Amazon'un söylentiye 3D Smartphone Radikal E-Ticaret Mayıs Değişim

Amazon’un söylentiye 3D Smartphone Radikal E-Ticaret Mayıs Değişim

İlk bakışta, bir 3D özellikli smartphone fikri Hileli ve başarılı olmak için olası görünüyor. Ancak, bu bahsediyoruz Amazon. “Nasıl bir telefon ile benzersiz bir alışveriş deneyimi yapabilirim?” teknoloji analisti Ramon Llamas merak etti. Bu sorunun cevabı 3D olabilir. Bir 3D fotoğraf, örneğin, bir oda alınabilirdi, ve sonra yeni bir kanepe veya televizyonda bir 3D görüntü fotoğrafta yer olabilir.

Bir resim bin kelimeye değer olabilir, ancak Amazon tarafından gelişiminde bir akıllı telefon ne olabileceğini fotoğraf daha fazla sayıda kelime üretti.

Fotoğraf, BGR tarafından Salı yayınlanmıştır, piyasadaki cep telefonlarına herhangi bir sayı gibi, telefonun ön yüzünde kamera sayısı için tasarruf bakar siyah bir smartphone gösterir. Selfies ve video mesajlaşma için tipik ön taraftaki kameraya ek olarak, diğer dört kameralar vardır.

Dört ek kameralar sözde özel gözlük gerektirmeyen ve henüz bir akıllı telefon üzerinde görülen bir şey ötesinde yok telefon 3D yetenekleri verir.

3D efektler dışında, telefon hakkında söylentiler gözlük ev hakkında yazmak için bir şey vardır.Bu henüz belirlenemeyen hızı ve RAM 2 GB bir Qualcomm Snapdragon işlemciye sahip olacak. Bu Amazon’un Kindle Fire tabletler gibi, Android çatallı bir sürümünü çalışacaktır.

4.7 inç, aygıtın ekran diğer telefon üreticilerinin amiral gemisi cep telefonlarına göre daha küçüktür. Samsung Galaxy S5 5.1-inç ekrana sahip ve HTC One M8, 5-inç ekrana sahip.Amazon Ekranın 720p HD çözünürlük diğer telefonlarda bulunan 1080p HD ile karşılaştırıldığında sönük kalır.

Ancak, Amazon’un telefon saygın 13-megapiksel arka bakan dijital fotoğraf makinesi sahip olacağı söyleniyor oluyor.

Amazon onun smartphone hakkında tüm raporlarda anne olmuştur. Bu hikaye için yorum bizim isteği reddetti.

3D şatafat

“Bir telefon 3D hileli olduğunu,” GartnerMobileComputing Ken Dulaney için Başkan Yardımcısı E-Ticaret Times söyledi. “Onlar bu özelliği satıyorsanız -. Iyi şanslar”

3D smartphone bazı haşlanmış patates tüm lezzet var, diğerleri bunun için yeni bir hayat getirebilir sürece Amazon teknolojiyi kucaklamak olmaz inanıyorum.

“Amazon çok akıllı bir şirkettir. Onlar benim deneyim, hile için gitmeyin,” bağımsız mobil analisti Charles Golvin dedi.

“Onlar cihaza 3D dahil olduğunuz doğruysa sadece 3D içeriğini görüntülemek için olsaydı, ben çok sürpriz olacak,” diye E-Ticaret Times söyledi.

“Ben Amazon onlar bundan önemli bir avantaj elde inanıyoruz sanmıyorum – ya ilk etapta ya da teslim olurdu deneyim kalitesi onların cihaz satan açısından,” Golvin devam etti.

“3D cihazında olsaydı, Amazon onlar akıllı telefon kullanımı için önemli ölçüde daha iyi yapar düşünüyorum deneyim bazı yaratıcı elemanı ile geldi gerçeğini yansıtacak,” diye ekledi.

Daha iyi Alışveriş

Insanlara mal satan 3D Amazon’un akıllı telefon dahil ise, büyük olasılıkla şirketin ana misyonu tatlandırıcı yönelik olacak.

“Amazon gerçekten iyi ticaret does şey – alışveriş,” Ramon T. Llamas, mobil cihazlar teknoloji ve eğilimler için bir kıdemli araştırma analisti söyledi  . “Yani meydan okuma, bir telefon ile eşsiz bir alışveriş deneyimi nasıl yapabilirim, nedir?”

Bu sorunun cevabı 3D olabilir. Bir 3D fotoğraf, örneğin, bir oda alınabilir, ve oda için yeni bir TV ya da mobilya için alışveriş yaparken, bu öğelerin 3D görüntüler bir müşterimiz iyi bir fikir veren, odanın 3D fotoğraf yer ne olabilir oda yeni bir TV veya kanepede gibi görünecektir.

“Bu online dokunmayın veya hissediyorum ya da almak istediğiniz ürünün üzerine oturup olamaz çoğu zaman alışverişe gitmek zor,” Llamas açıkladı. “3D bu sorunu çözmeye yardımcı olabilir.”

Amazon akıllı telefon işine girerse, öncelikle Samsung ve Apple tarafından hakim olmuştur bir pazar bozabilir.

“Biz uzun Amazon akıllı telefon işine almak için bekliyordum,” Llamas E-Ticaret Times söyledi.”Soru bunu bozacak nasıl, nedir?”

Onlar pazar bozabilir bir yolu fiyatlandırma geçer. Örneğin, Amazon artan çevrimiçi mal satışları ile bu maliyetleri netleştirilmesine ilişkin maliyet veya daha az ve kumar onun tablet bilgisayarları satmak için istekli olduğunu.

“Amazon, tabletler ile yapmış olduğu gibi, telefon için benzer bir modeli kullanmak ve oldukça yıkıcı, alabilirsiniz” Bob Egan, CEO ve kurucusu Sepharim Grubu , E-Ticaret Times söyledi.

Bu bozulma pazar liderlerinden pahasına ortaya olasıdır.

Şimdi pazar tüm rakiplerinden uzak müşteriler alma konusunda. Bunu yapmak için, Amazon kaliteli bir ürün sunmak ve güçlü bir cazibesi var olacak böylece “ABD’de akıllı telefon pazarında son derece doymuş,” analist Golvin “dedi Tüketiciler Apple veya Samsung taşımak için olsun. “

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir