Google Cam iPhone için SMS desteği

By | 25 Nisan 2014
Google Cam iPhone için SMS desteği

Google Cam iPhone için SMS desteği

Google’ın Glass var iPhone sahipleri yakında teke kendi SMS mesajları görmek mümkün olacakekranda. Cam ekibi iOS değişiklik geçilecektir Pazartesi günü açıkladı önümüzdeki birkaç gün içinde.

iPhone sahipleri hala nedeniyle diğer devamı iOS sınırlamalara Glass metin mesajları yanıtlamak mümkün olmayacaktır. Metin bildirimleri açmak için, iPhone’unuzun Bluetooth ayarlarına gidin ve eşleştirilmiş Cam için “Show Bildirimler” seçeneğini seçin.

DAHA : Google Glass Banned! Bunları giymek olamaz 7 yerler

IPhone SMS ek olarak uyumluluk , Google da, görüntülemek izin düzenlemek ve Glass randevuları silecektir yeni bir Takvim Züccaciye duyurdu. Şirket ayrıca biz işlevselliğini artırmak gerektiğini bekliyoruz bu hafta sonra gelen birkaç yeni güzellikler vardır dedi.

Android sahipleri lansmanından beri kendi mesajlarını okumak mümkün olmuştur. Ancak iPhone sahipleri için değişim sadece cihazın pil artırdığını Glass, geçen hafta sokulmuştur Android KitKat yükseltme sonra gelir hayat ve görüntülü görüşme yapmak için yetenek düştü.

Google açıldı kadar 1500 $ Cam satışı bu ayın başlarında bir gün boyunca düzenli Joes, ancak şirket sattı kaç demiyorum. Izin için yeni bir girişim ile birlikte potansiyel alıcılar cihaz üzerinde denemek , bu güncelleştirmeler şirket daha sonra bu yıl Glass’ın beklenen ticari sürümü için hazırlık yapmaktadır gösterir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir