Ek İş ve Ek Gelir Fikirleri 2014

By | 18 Mayıs 2014

2014 Ek İş ve Ek Gelir Fikirleri

Şartlar ve koşullar insanların ihtiyaçlarına engel olmakla beraber yaşam standartlarınıda iyice yetersiz kılmıştır. Aile bireyleri çocuklarının ihtiyaçları başta olmak üzere fedakarlık konusunda inanılmaz derecede azimliler diyebiliriz. Ek gelir getirecek işler yapan aile bireyleri evin bütçesine bir nevi katkı sağlamak için çırpınmaktadırlar.En fazla ev hanımlarını evde ek iş yapmak için istekli ve azimli görüyoruz.Yapılan ek işler ile azda olsa çocuklarının ihtiyaçlarına cevap veren hanımların mutlulukları tarif edilemez.

2014-ek-is-ek-gelir-sffikirleri

El becerisi iyi olan ev hanımları yapılacak işler ile aile bütçesine kazanç sağlamaktadırlar.Evde yapılan işlerin avantajlarıda saymakla bitmez. Ev işlerini bitiren hanımlar boşta kalan vakitlerini hem zevkli ek gelir işleri geçiriyor hemde bu işlerden para kazanabiliyorlar, kimi ev hanımı artık işi daha da ileri seviyelere götürmüş bu işleri eğlenceli hale getirmiş, üstüne birde ekip kurmuş para kazanmanın mutluluğu bir yana evdeki ekip ile geçirilen zaman ve dedikodu işi dahada zevkli bir hala sokmaktadır.

Ev hanımlarının yanı sıra evde ek iş yapan öğrenciler, emekliler ve boş zamanı fazla olan memurlarda vardır. Bu işleri küçük görenler olabilir ama iyi bir organizasyon ile çok iyi paralar kazanlar mevcuttur. Akrabasını, arkadaşını, eşini dostunu eve toplayıp gır gır şamata ile hem iş hem eğlence ile iş fırsatını değerlendiren kişilere rastlamak hiç de zor değil.

Evlere ek gelir işlerinden veren firmalar, yapılacak ek işleri evlere dağıtarak hem zamandan hemde maliyetten kazanmış olurlar. Takı tasarım, boncuk işleme, paketleme, mandal montaj, kalem montaj, davetiye katlama, dikiş nakış, örgü, gelinlik işleme gibi bir çok alanda evlere ek iş imkanı sunmaktadırlar. Bu ek iş fırsatlarından faydalanmak ve para kazanmak sizlerin el becerilerinize ve el çabukluğunuza bağladır.

Aşağıdaki yorum kısmında evlere ek iş veren şirketler ve evde ek iş yapmak isteyenler iletişim bilgilerini yazabilirler.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir