Hafta Sonu Yapılabilecek Ek İşler

By | 18 Mayıs 2014

Hafta Sonu Ek İş İlanları – Cumartesi Pazar Yapılacak Ek İşler

Birçok çalışanın aylık kazançları ev ihtiyaçlarına yetmediği için ek iş yapmak isterler. Özellikle hafta sonları boş vakitler çok  olduğu için ek iş yapma imkanı olur. Hafta sonuna ek iş imkanı arayanlar için bir kaç örnek vereceğim. Özellikle öğrencilerin daha ön planda olduğu ek gelir imkanlarının başında ilan, broşür, kartvizit dağıtımları gelir. hafta sonları yada okuldan kalan boş vakitlerinde öğrencilerin rahatlıkla yapabileceği bir işdir. Bulunduğunuz bölgeyi gözlemleyin mutlaka bir dükkan yada asılı ilanlarda dağıtım için eleman arayanların broşirleri asılıdır. Eleman ihtiyacı olan dükkan sahipleri ağaçlara yada elektrik direklerine ilanlarını yapıştırmaktadır.

hafta-sonu-sfek-is

Bir başka ek iş fırsatı da organizasyon şirketleridir bu şirketleri internetten, arkadaşlarınızdan yada bulunduğunuz bölgelerden araştırabilirsiniz. Bu organizasyon firmaları, davetlerde garsonluk yada bir açılışta elemanlara ihtiyaç duyarlar. Organizasyon firmalarında mutlaka yapılabilecek bir ek iş imkanı vardır bunu sakın gözardı etmeyin. Bir arkadaşın oğlu öğrenci ve boş vakitlerinde garsonluk yapar iletişime geçtiği organizasyon firması ile ayda 4-5 sefer garsonluk yapmaya gittiğini ve ayda 300-400 tl para kazandığını beyan ediyor. Evet bu 300-400 tl bir öğrencinin masrafları için iyi bir rakam sizlerde bunu değerlendirebilirsiniz.

Ayrıca cafe, pastane ve fast food restoranlarında part time çalışabilirsiniz. Ücretleri çok düşük olduğu için çoğu kişinin pek tercih etmek istemedikleri görünür, ama çalışma saatini kendiniz ayarladığınız için değerlendirmek sizlere kalmış. İşportacılık eskisi kadar rahat değil ama zabıtadan kaçabilirseniz ve illede yapacağım diye azimli iseniz denemenizi tavsiye ederim. Zamanında ben işportacılığı yaptım çok da güzel para kazandım, işportacılık ek iş yapacaklar için gerçekten çok kazançlı bir alan, işportacılığı övmek gibi bir neyetim çok sonuçta işportacılık yapanlar devlete vergisini ödemiyor. Ama günümüz şartları bunu gerektiriyorsa yapacak bir şey yok. Bir çok insanımız bu işten geçimini sağlıyor.

One thought on “Hafta Sonu Yapılabilecek Ek İşler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir