Google Glass Satışa Çıktı

By | 12 Nisan 2014
Cihaz Kaşifler olarak bilinen olacak satın olanlar, bir terim Google, test için kullandığı

Cihaz Kaşifler olarak bilinen olacak satın olanlar, bir terim Google, test için kullandığı

Google Glass tek bir gün için 15 Nisan’da ABD halka satışa sunulacak, şirket duyurdu.

Kullanıcılar, 18 yaşında olmalı ve cihaz satın almak için uygun olması için bir online formu doldurmanız gerekmektedir.

Gözlük 1500 $ (894 £) mal olacak ve BBC İngiltere geliştiriciler Mayıs gibi erken erişimi olabilir anlar.

Yüksek fiyat fiyat indirimleri için beklemek zorunda olabilir birçok meraklıları, caydırmak için büyük olasılıkla olacaktır.

Teknoloji devi kendi Explorer programının bir parçası olarak 2013 yılında 8.000 kişiye cihazı sattı. Google şimdi daha fazla kişi bilgisayarı, şirket resmi bir sürümü yakın oluyor bir işaret sınamak için fırsat verecektir.

BBC İngiltere geliştiricileri Britain ek prototip kazanmak için ABD dışındaki ilk ülke yapmak, gibi erken Mayıs veya Haziran gibi cihaza erişimi olabileceğini anlar.

Ana hikaye okumaya devam edin

“Başlangıç ​​Alıntı

[Google] aslında “o çok daha olgun bir ürün olana kadar bunu kullanarak ortalama Joes istemiyor

Evan KypreosTrustedReviewes Editörü

Cam ekibi olduklarını söyledi “Yeni Kaşifler karşılamak için heyecanlı ve biz Cam hakkında düşüncelerinizi duymak için sabırsızlanıyorum.”

‘Sınırlı işlevsellik’

894 £ fiyat soran yüksek görünüyor olsa da, Steven Graves, yardımcısı editör Stuff.tv , bunu değiştirmek için muhtemel BBC söyledi: “Unutmamanız gereken şey, bu gelişme hala ve o insanlar o içine satın alıyor gelişme.

“Ben oldukça yüksek bir fiyat olduğunu düşünüyorum ama mutlaka sonunda tüketiciler için serbest zaman fiyat ne olacağını yansıtmamaktadır. Bu aşamada sadece birkaç elinde onu almak istiyorum.”

Google Glass sonrası ilk gelen, ilk hizmet esasına göre satışa sunulacakilk online kayıt işlemi .

Evan Kypreos, editörü TrustedReviewes , şunları söyledi: “1500 $ şu anda çok sınırlı bir işlevselliğe sahiptir şey için çok pahalı.

“Google ayrıca Cam geliştirmek için nasıl anlamak için sadece birkaç erken benimseyenler hedefleyen ve aslında çok daha olgun bir ürün olana kadar bunu kullanarak ortalama Joes istemiyor.

“Bu cep telefonları nasıl ortaya çıktığını benzer,” Sayın Kypreos açıklıyor.“80’lerde, insanların sadece bir avuç Otuz yıl sonra. Onlar pahalı, hantal ve sadece arama yapmak için kullanılan olabilir. Kullanılan ve nüfusun çoğu oldukça çok şey PC kutu yapabileceğiniz bir akıllı telefon var.”

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir