Eve Çorap İşi Veren Firmalar –Ek İş İlanları 2014

By | 17 Mayıs 2014
Ek İş İlanları

Ek İş İlanları

Eve Çorap İşi Veren Firmalar –Ek İş İlanları 2014 Tekstil sektöründe evlere verilerek yaptırılan birçok iş bulunuyor. Her türlü dikişişleri, nakış işleme, boncuk…

Eve Çorap İşi Veren Firmalar –Ek İş İlanları 2014

Tekstil sektöründe evlere verilerek yaptırılan birçok iş bulunuyor. Her türlü dikişişleri, nakış işleme, boncuk dizme, takı tasarımı, etiket işi, davetiye hazırlama- katlama işi, oyuncak yapmak, paketleme İşi, iplik temizleme işi, kurdele işi,tespih işi, yemek hazırlama, mandal işi ve kalem montajı işi gibi el emeğine dayalı ek gelir getirecek birçok işler var. Eğer evde oturmak durumundaysanız bu işlerden birini, ya da birkaçını seçerek ek kazanç fırsatı yakalayabilirsiniz.

Evde çalışmanın avantajlarından faydalanarak yapılan işler arasında çorap işi de bulunuyor. Tekstil firmaları üretimden çıkan çoraplarıevlerinde çalışan kişilere götürüyor. Çorapların iplerinin temizlenmesi, defoluların ayrılması, onarılması ve etiket takılması evlerinde çalışankişiler tarafından yapılıyor. Bazı çorap firmaları süslü çorapların hazırlanmasını evde çalışanlarına yaptırıyor. Çoraplara kurdele, süs, boncuk gibiişlemler yapılarak şıklaştırılıyor. El emeği katılan çoraplar daha değerli oluyor.

Evlere çorap işi veren firmalar nereden bulunur?

Çorap İşi veren firmalara en kolay internetten ulaşılır. İnternet kullanmayanlar ise duvar panolarındaki ilanlardan, broşürlerden veya bu işiyapan arkadaşlarından da eve çorap süsleme ve temizleme işi veren firmalara ulaşabilirler. İsterseniz yorum bölümüne telefon yazmadansadece adınızı, soyadınızı ve mail adresi yazarak size ulaşmalarını sağlayabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir